pondělí 27. dubna 2015

Bitva u Lipan

No nedá se říct, že bychom u Lipan dopadli jak sedláci u Chlumce, dokonce by se dalo tvrdit, že jsme z bitvy vyšli vítězně:-)
Nemluvím teda za sebe (22. místo hádejte z kolika?), ale Kuba skončil třináctý, což je proti poslednímu místu z minulého roku úžasný posun, a hlavně Franta, který všem předvedl, že by se veteráni měli začít bát o místo na bedně...

Tentokrát byla výživná i WW1, sešlo se tu osm strojů a fakt bylo na co koukat, pánové sestřelovali i pozemní cíle, takže chvílemi dřeli břichem o trávu:) Došlo i na jednu srážku jak vystřiženou z Bigglese, akorát pilot byl fakt drsňák a i přes utržené křídlo a zranění neslučitelná se životem (výztuha zaražená v hlavě) šel znova do toho a odlétal zbytek heatu.

Jinak počasí tentokrát super, ještě teď skučím, jak jsem spálenej:-) Fotek asi bude málo, protože nefotil skoro nikdo, tak přidávám aspoň jednu společnou a jednu pro velitele..


14 komentářů:

  1. to jako fakt nemáme víc fotek? te blbý

    PETE

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jinak za celou squadronu ještě jednou díky Fandovi za jeho skvělý steaky ............... :-)

    PETE

    OdpovědětVymazat
  3. Pravda,na steaky jsem uplne zapomnel..fotky mam jeste asi tri,ale nic moc tam neni,navic Kendy si moc rad foti svoje prsty;)

    OdpovědětVymazat
  4. nojo ta nová kamera je holt chytřejší než majitel :-) :-) .-) :-)

    PeTe

    OdpovědětVymazat
  5. Fotek mám plno, i v telefonu... a neříkej mi, že na té paměťovce si měl jen dvě fotky..?!

    OdpovědětVymazat
  6. čusss Kendy co rádio??

    PeTe

    OdpovědětVymazat
  7. Jinak čus všichni, uplynul skoro týden od soutěže, euforie pominula a tak bych Vám rád z pozice velitele squadrony nalil "čistého vína" :-) nesouhlasím s Milhauzem, že ty naše výsledky jsou tak oslňující. Vzhledem k absenci velké části dobrých pilotů ze startovního pole jsme se umístili relativně dobře ale při jejich přičtení je to beznadějně vzadu jako vždycky. Létáme VŠICHNI jak "postřený svině" zpravidla na plný plyn a systémem ataku houfu a buď je z toho kill nebo sek. O nějaké obratnosti nebo taktice nemůže být ani řeči :-) , Pro nás je ta soutěž zajímavá první dvě minuty když je spousta stuh a pak už je to pro ty co to fakt uměj, To já nikoho neshazuju, naopak jsem rád, že jsme se zúčasnili všichni a že fungujem jako tým jen bych nerad aby jste si nasadili růžové brýle jaký jsme válečníci a a neberečeli až se to rozjede naplno a ztratili chuť do dalších bitev. Je potřeba trénovat, nějaký nápady mám ale to vám řeknu osobně.

    Čus PeTe

    OdpovědětVymazat
  8. Čau, rádio jsem opět nabil, vyměnil anténu u modulu... u letadla vše znovu přepájím a přeměřím. ... létal jsem se samokřídlem a žádném problémy se neprojevily. .?

    OdpovědětVymazat
  9. Jak sem přidám ty fotky, potřebuju oprávnění...

    OdpovědětVymazat
  10. Kendy a co tohle http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Futaba-FX18-%2B-Corona-2.4-GHz/636089/
    a ten tvůj shit dej naprodej :-)

    PeTe

    OdpovědětVymazat
  11. Hezkej je, ale teď si to bohužel nemůžu dovolit....Navíc za kolik kdo koupí ten můj obouchanej..? Nevím no...

    OdpovědětVymazat
  12. Ještě do něj dvakrát prašť kladivem a nabídni ho na ebay jako "použitej":-)

    OdpovědětVymazat
  13. Zkusím něco vymyslet a asi půjdu do té Futaby...

    OdpovědětVymazat